nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Gallyazás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gallyazás
Az E-on Zrt. megbízásából a Presidente OKISZ Kft. 2011. március 10-12-ig végzi a 0,4 kV-os hálózat védelme érdekében szükséges gallyazási munkákat.

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az E-on Zrt. megbízásából a Presidente OKISZ Kft. 2011. március 10-12-ig végzi a 0,4 kV-os hálózat védelme érdekében szükséges gallyazási munkákat. A gallyazás önkormányzati és magántulajdonú ingatlanokat is érint.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a vállalkozó a levágott gallyak elszállításáról nem intézkedik. A gallyakat a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat osztja szét a rászorulók között.

[ 2011.03.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-