nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Gazdasági válság vagy egy egyszerű csalás? oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gazdasági válság vagy egy egyszerű csalás?
A 47 éves asszony egy befektetési alapot működtetett, és nagy hozamot ígért annak, aki legalább 1 hónapra nála hagyja pénzét.
Több mint 50 millió forintos kárt okozott hét embernek egy nyergesújfalui vállalkozó. A 47 éves asszony egy befektetési alapot működtetett, és nagy hozamot ígért annak, aki legalább 1 hónapra nála hagyja pénzét.

A havi 6%-os kamat sokakat ösztönzött arra, hogy kockáztasson. Az ügyfelek azonban nem kapták meg sem a pénzükre ígért kamatot, sem az alapösszeget, így feljelentést tettek a rendőrségen. A nyomozók kiderítették, hogy a hölgynek nem volt engedélye pénzügyi tevékenység folytatására, így várhatóan emiatt is eljárás indul ellene.


Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-