nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Gazdaságszerkezeti összeírás 2005 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gazdaságszerkezeti összeírás 2005

A Központi Statisztikai Hivatal az Európai Unió 2467/1996 számú Tanácsi Rendelete és a Kormány 303/2004 számú Országos Adatgyűjtési Programról szóló rendelete szerint lebonyolítja a 2005. évi gazdaságszerkezeti összeírást. (GSZÖ 2005)

Az adatgyűjtés célja, hogy átfogó képet adjon az EU csatlakozás óta a magyar mezőgazdaságban végbement szerkezeti változásokról. A begyűjtött adatok elengedhetetlenül szükségesek a mezőgazdaságot érintő uniós és hazai döntések meghozatalához, megalapozzák a vidékfejlesztés, az agrár-környezetvédelem, illetve a fenntartható mezőgazdaság stratégiájának kialakítását is.

Az adatgyűjtés időszakában, 2005. november 14. és 28. között az ország 959 településén, 1427 véletlenszerűen kijelölt mintakörzetben mintegy 2000 összeíró keresi fel a gazdálkodókat, akik ellenőrzését 250 ellenőr végzi.


[ 2005.10.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek