nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Gázkorlátozás a megyében oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gázkorlátozás a megyében
A Holcimnak nem kellett leállni a gázkorlátozás miat, az esztergomi Suzukiban viszont szerdán (január 7.) tíz órától leállt a termelés.

A Holcim Hungária Zrt-t nem érinti a gázkorlátozás, mert a kemencéket szénnel fűtik. A lábatlani cementgyár csak a termelés indításakor igényel földgázt, a folyamatos üzemnél erre nincs szükség.

Az esztergomi Suzukiban viszont szerdán (január 7) tíz órától leállt a termelés, a dolgozókat hazaküldték és valószínűleg csak jövő hét hétfőn (január 12.) indíthatják újra a gyártást.

Reggel nyolctól az 500 és 2500 köbméter közötti gázmennyiséget fogyasztóknál is korlátozzák a gázfelhasználást, mert teljesen leállt az orosz földgázszállítás Európa felé.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.01.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-