nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Góman János emléktorna oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Góman János emléktorna
Második helyen végzett a Góman János emléktornán az Esztergomi Kistérség Fc!

Óriási fegyvertényt hajtott végre 2009. január 31-én Esztergomban a Tóth Zoltán bajóti polgármester vezette kistérségi alakulat, hiszen csoport-másodikként továbbjutva döntött játszhatott a házigazda Góman Fc-vel, és végül nagy küzdelemben megszerezte az igen előkelő második helyet az év egyik legrangosabb teremlabdarúgó tornáján a Góman János Emléktornán!


A csapatban Varga Krisztián (Wilkinson), Kaptás Zoltán és Kecskés Tamás (Bajót Se) személyében három új játékos is bemutatkozott. Hummel Rudolf a csapat játékos-menedzsere sikeresnek ítélte a csapat szereplését. Külön kiemelte Barlangi Gergő, Varga Krisztián, Kaptás Zoltán és a 2008-as esztendőben az év gólvágójának is megválasztott Balogh Andrást! A torna legjobb kapusa Tóth Zoltán Bajót polgármestere, és egyben a csapat kapitánya lett!

[ 2009.02.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek