nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Gombai Dórika oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gombai Dórika
Török Ádám autogramja őssejtkezelést érhet most Lábatlanon. Neves zenészek segítenek.

Neves zenészek írták alá azt a klasszikus gitárt, amelyet a Lábatlani Blues Fesztivál szervezője, Horváth Misi (zenész, szájharmonikás) ajánlott fel Gombai Dórikának.

A hangszert hamarosan árverésen értékesítik majd, amelynek bevétele Dóri őssejtkezelését segíti. Néhány aláírás a sok közül, Török Ádám, Németh Károly, Mohai Tamás, Muck Ferenc, Závodi János, Köves Miklos, Little G Weevil.
Horváth Misitől megtudtuk, hogy Lábatlanon nevelkedett, ezért is fontos számára a kisvárosban élő lányka támogatása.

– A július 25-26-án megrendezendő Lábatlani Blues Fesztiválon az összes fellépő szignóját begyűjtöm, de sok híres zenészhez elmegyek a következő napokban azért, hogy még tovább növeljék aláírásukkal a gitár értékét. Igazi ereklye lesz ez annak, aki a legtöbb pénzt kínálja majd a hangszerért amellett, hogy Dórit is támogatja. A gitárt az Eldorado hangszerüzlettől kaptam. Azonnal teljesítették kérésem, miután elmeséltem milyen céllal kérem támogatásukat. A Fesztiválon hangsúlyt fektetünk Dórika megsegítésére, és a tombolán befolyt összeget is felajánjuk! E mellett szeretnénk egy segélykoncertet is szervezni sztár zenészekkel – tette hozzá a szájharmonikás.

forrás: www.kemma.hu

Kapcsolódó anyagok:

- Levél

- Dórika


[ 2008.07.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek