nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Gombai Dórika oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Gombai Dórika
Az agykárosodással született Gombai Dórika újabb segítséget kapott. Ezúttal a szlovákiai Dunaszerdahelyről érkeztek hozzá vendégek.

Szívszorító - A beteg kislány Dunaszerdahelyről kapott segítséget

Gombai Dórika

Írásaink nyomán újabb kupakhegyekkel „gazdagodott" a lábatlani Gombai család. A felvidéki Delta újságban is megjelent felhívásunk, miszerint Gombai Dórika gyógykezelésének támogatására újabb kupakgyűjtési akció indult. Egy dunaszerdahelyi cég jelezte, nagyobb mennyiséggel tudnák segíteni a családot. Csütörtökön egy teherautó gördült Gombaiék portája elé. Mintegy egy tonna műanyag kupakot rejtettek a zsákok, amelyeket beváltva több tízezer forint segítheti Dóri gyógyulását.

Gombai Dórika agykárosodással született. Kétszer járt Kínában őssejtbeültetéseken. Ezekben a hetekben a fővárosban egy neves szakember foglalkozik vele. A különleges módszer egyéni fejlesztést jelent, mely mintegy 1-1,5 évnyi foglalkozást jelent számára. Az említett módszer alapján akár középsúlyos értelmi sérülésből feljuthat az enyhe sérülés fokára. A módszernek köszönhetően erre van már precedens a tanítványok között.


Dunaszerdahelyi cégtől érkezett a segítség
A kezelés, a foglalkozásokon való részvétel nem olcsó. A család kéri, hogy akik tehetik, továbbra is gyűjtsenek számunkra műanyag kupakokat.

forrás: www.kemma.hu


[ 2009.05.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek