nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Gondozási Központ 2009 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gondozási Központ 2009
Beszámoló a Gondozási Központ 2009. évi és 2010. első félévi működéséről

Intézményünk munkájának bemutatására legutóbb 2009 októberében került sor. Ezúton szeretnék beszámolni a 2009. évről és 2010 év első feléről. Az eltelt időszak az intézmény aktív és minden bizonnyal pozitív irányú fejlődését mutatja.
Intézményünk önkéntesen igénybe vehető Lábatlan város lakóinak. Alapellátási feladatait az 1993.évi III. tv és az 1/2000.(I.7) SzCsM rendelete alapján végzi a helyi sajátosságok figyelembe vételével, amelyeket rögzítettünk az Alapító Okiratban, és a Szervezeti és Működési Szabályzatban.
Gondozási Központ ellátja az Idősek Klubja feladatait, étkezést, házi segítségnyújtást, az ellátási területen jelentkező gondozási igények felmérését, a gondozás megszervezését (pl: gyógyászati segédeszközök kölcsönadása) ezek összehangolását.
A Gondozási Központ dolgozóival arra törekszünk, hogy e rohanó világban gondozottaink minél több odafigyelést, szeretetet kapjanak, amely fontos az általános állapotuk javulása érdekében.
Célunk, hogy hozzásegítsük gondozottainkat a ”sikeres öregedéshez” amikor az egyén fizikai és szellemi képességét és aktivitását megőrzi, és szociális kapcsolatait megtartja.

A Várható élettartam a világnak majdnem minden részén emelkedett és továbbra is emelkedik. A népesség „elöregedésének” azt a tendenciát nevezzük, amely során egyre több ember éri meg az időskort, miközben egyre kevesebb gyermek születik. Magyarországon ez a folyamat komoly népességvesztéssel és az időskorúak nagyarányú emelkedésével zajlik.
Engedélyezett dolgozói létszámunk jelenleg: 13 fő

A beszámolót teljes egészében ITT olvashatják...


[ 2010.10.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-