nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / KORONAVÍRUS tájékoztatás / Gondozási Központ hírei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gondozási Központ hírei
A Gondozási Központban a korona vírus járvány miatt az Idősek klubja március 16-tól határozatlan ideig nem fogadhat időseket.

Házi gondozást 28 főnek biztosítjuk továbbra is védőeszközökben a legkevesebb érintkezéssel. Szociális ebédet csak kiszállítva előre csomagolva biztosíthatjuk, jelenleg 50 fő igényli. (Jelenleg 735 Ft/nap).

Időseink védelme továbbra is fontos feladatunk. Plakátokat helyeztünk el a boltokban, lépcsőházakban a város területén több helyen. Az intézmény dolgozói felmérik az igényeket és ebédet, bevásárlást, mentális támogatást biztosítanak az otthon maradtaknak. Munkatársaimmal azon igyekszünk nap, mint nap, hogy kielégítsük a hozzánk fordulók igényeit. Jelenleg minden kollégám egészséges, de amennyiben szükség lesz rá az önkormányzat már felmérte, hogy mely intézményből hogyan tud segítséget adni a feladatok ellátásához. Ezen kívül jelentkezett 3 fő önkéntes segítésre is, amennyiben szükség lesz rá, igényelni fogjuk felajánlásukat.
A képviselő testület minden tagja és a Polgármesteri Hivatal dolgozói is nagy segítségünkre vannak, amit köszönünk.
A család, szomszédok, ismerősök révén kérjük, tájékoztassák azon lábatlani időseket, akik nem tudják megoldani a bevásárlást, gyógyszer felírást és kiváltást. Mi segítünk! Hívjanak bátran. Segítséget kérni nem a gyengeség, ha nem a bölcsesség jele!


A Gondozási Központ a 33/461-447 telefonon történt jelzés után segíti az időseket a fent jelzett feladatok megoldásában.
Intézmény elérhető: H-Cs: 7.30-15.30-ig, P: 7.30-14.15-ig

Schmidt-Kovács Andrea
intézményvezető


[ 2020.03.27. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-