nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Gyászolunk: elhunyt Gubody Sándor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Gyászolunk: elhunyt Gubody Sándor
Búcsúzunk a családapától, az igazgatótól, a közéleti embertől, a rászorulók támogatójától, nyugodjon békében.

Lábatlan Város Önkormányzatának vezetői és képviselői mély megrendüléssel fogadták Gubody Sándor képviselő, egykori igazgató halálhírét.

Gubody Sándor a Lábatlani Cementgyárban dolgozott gépész üzemmérnökként, majd műszaki tanár végzettséget szerzett, ezt követően 1998-ban a BME közoktatás vezető szakát fejezte be. 1994-től 13 évig volt a lábatlani Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatója az intézmény összevonásáig, majd az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában címzetes igazgatóként matematika-fizika szakos tanárként dolgozott. 2002-ben kezdeményezésére indult el településünkön az esti gimnáziumi képzés és irányításával vett részt az iskola a Comenius programban.


1994. október 11-én választották meg először önkormányzati képviselőnek. Addigra ő már számos közéleti feladat elvégzésében vállalt szerepet. 1995. január 10-től az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság elnöke, 2006-tól az Oktatási, Szociális és Egészségügyi Bizottság vezetője, szakmai irányítója volt. Itt az idők során a helyi oktatás, gyermekek és pedagógusok érdekeinek védőjévé vált. Gubody Sándor 61 éves volt.


Búcsúzunk a családapától, az igazgatótól, a közéleti embertől, a rászorulók támogatójától, nyugodjon békében.


Lábatlan Város Önkormányzata


[ 2016.01.19. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-