nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Gyermek judo-oktatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gyermek judo-oktatás
A Lábatlani Judo Szakosztály mindenkit szeretettel vár edzéseire, amelyeket az iskola tornatermében, szerdán és pénteken 17-19 óráig tartanak.

GYERMEK JUDO OKTATÁS-LÁBATLANON

KEDVES SZÜLŐK ÉS GYEREKEK!

A LÁBATLANI JUDO SZAKOSZTÁLY MINDENKIT SZERETETTEL VÁR EDZÉSEIRE. Szakosztályunk 14 éve működik, ez alatt az idő alatt 16 magyar bajnokot, 5 diákolimpiai bajnokot, és számos érmest nevelt. Van serdülő világkupa 2., és ifjúsági E.O.R.V. 1 helyezettünk, valamint 2 fő nyerte el a Magyar Köztársaság jó tanuló, jó sportolója címet. Évente többször járunk külföldre, versenyekre, edzőtáborba.

MIÉRT VÁLASSZAM A JUDOT? A judo mozgásanyagának elsajátítása, magas szintű képességfejlesztést és jellemformálást biztosít. A tanulók fizikai ereje, gyorsasága növekszik, reflexeik, ügyességük szemlátomást javul és taktikai érzékük is fejlődik. Megtanulnak, helyes ítéletet alkotni saját és ellenfelük képességeiről, amely segíti őket az önismeret és a helyzetmegítélés kialakításában.

A judo edzések folyamatában a tanulók a korrekt küzdelmekben megtanulják becsülni az erőt, az ügyességet, szerénységet, egymás legyőzésének és a legyőzetésének emberléptékű elviselését.

Természetesen helyt adunk a versenysportnak is! A gyerekek az edzések során folyamatosan tanulják a versenytechnikákat és erő és állóképességük fejlesztéséről is gondoskodunk. Különböző szintű versenyeken veszünk részt azzal, aki vállalja a versenyzést.

EDZÉSEINK: Lábatlan, Arany János Iskola tornaterme. Szerda, péntek 17-19 óráig.

ÉRDEKLŐDNI: Fizel József SENSEI III. dan. EURÓPA BAJNOKI V. Tel. 06-70-426-01-06.

[ 2013.02.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-