nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Gyermekeivel zsarolták a vállalkozót oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Gyermekeivel zsarolták a vállalkozót
A cégtulajdonos 150.000 forinttal tartozott, majd további 500 ezer forintot kért kölcsön, amelynek először a dupláját követelték rajta.

Már előzetes letartóztatásban van az a két férfi, akik egy vállalkozótól kétmillió forintot követeltek.

A cégtulajdonos 150.000 forinttal tartozott, majd további 500 ezer forintot kért kölcsön, amelynek először a dupláját követelték rajta.

A két férfi február 15-ig adtott haladékot, hogy a vállalkozó összeszedje a 2 millió forintot. Kiadós veréssel fenyegették meg, annak ellenére, hogy tudták, a férfi nem lesz képes ekkora összeg megfizetésére, ezért felajánlották számára, hogy "közben járnak" egy nagyobb összegű hitel folyósításában.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a zsarolók fenyegető telefonhívásaikkal, sürgetésükkel folyamatos pszichés nyomás alatt tartották a sértettet, majd miután látták, hogy ez rövidtávon nem vezet eredményre, mondvacsinált okokra hivatkozva bántalmazták a sértettet, majd közölték, hogy mindez gyermekeivel is megtörténhet.

A sértett végül nem bírta a rá nehezedő nyomást és családját is féltette, ezért a rendőrségtől kért segítséget. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két gyanúsítottat őrizetbe vette, pénteken pedig a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket.

Egyikük egyébként büntetett előéletű. Tavaly tavasszal 1 évet kapott önbíráskodás miatt, melyet 2 év próbaidőre felfüggesztett a Tatabányai Városi Bíróság. Emellett a Dorogi Rendőrkapitányságon is folyt ellene eljárás tavaly személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az ügyészségnek.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2011.02.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-