nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Gyermekjóléti projekt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Gyermekjóléti projekt
A Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat részére kialakítandó nyergesújfalui telephely építési munkálatai 2011. január elején megkezdődtek

Tájékoztató a projekt alakulásáról

A Lábatlan Város Önkormányzata által a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat részére kialakítandó nyergesújfalui telephely építési munkálatai 2011. január elején megkezdődtek. Az építési tevékenység megkezdését követően az építés helyszínén az építést gátló tényezők (korábbi iparterület létesítményeinek alapjai, stb.) merültek fel, emiatt szükséges volt az építési engedély módosítása. A változtatások után a munkálatok április hónapban folytatódnak. A jogerős módosított tervek szerint a tervezett épület össz alapterülete: 286,73 m2. Az épület -kihasználva a terepadottságokat- mindkét szintjén akadálymentesen közelíthető meg. A házban külön-külön szinten kap helyet a gyermekjóléti, valamint a családsegítő szolgálat munkájához szükséges valamennyi helység.

A késedelmek ellenére 2011. év végére a létesítmény átadásra kerül.

Kedvezményezett: Lábatlan Város Önkormányzata (2541 Lábatlan, József A. u. 60.)

Közreműködő Szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Területi Iroda (8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. V. emelet)


Fontosabb honlap címek:
www.labatlan.hu
www.nfu.hu
www.vati.hu


[ 2011.04.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-