nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Gyermeklabdarúgó Fesztivál Nyergesen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Gyermeklabdarúgó Fesztivál Nyergesen
Fiatal labdarúgóink ezúttal a szomszéd városban mérték össze tudásukat kiváló csapatok ellen.
A tornán 3 korosztályban vettünk részt.(2004, 2002, 2001)
A 2004-ben született gyerekek nagy része, még csak most kezdett el focira járni. Ez volt az első megmérettetésük. Ezért a tisztes helytállás volt a cél! A lényeg hogy játszanak és tapasztalatokat gyűjtsenek. Ebben a korosztályban 16 csapat vett részt. Szoros meccseket játszottak, de végül az utolsó előtti helyen végeztek. Edző: Balla László
A 2001-ben született gyerekeknél 8 csapat küzdött meg egymással. Elég nehéz csoportba kerültek! Egy kis szerencsével tovább is juthattak volna! Azonos pontszámunk volt a II. Kerülettel. Így a gólarány számított, amiben alulmaradtunk 1 góllal!
Csoportmérkőzések:
Komárom-Lábatlan 0:1
Ménfőcsanak-Lábatlan 2:0
II. Kerületi UFC-Lábatlan 0:0
Helyosztók:
Lábatlan-Dorog 4:2
Lábatlan-Komárom 1:1 büntetőkkel 1:3
Csapatunk a 6. helyen végzett a tornán! Edző: Gere Róbert
A 2002-ben született gyerekeinknek nem indult jól a torna. Pénteken az egyik játékosunkat baleset érte biciklizés közben. Valakinek pedig már családi programja volt szombatra, és nem tudott eljönni. Így tehát 1 cserejátékossal vágtunk neki a mérkőzéseknek. Akadémiákkal, fociiskolákkal, és nálunk sokkal nagyobb csapatokkal, városokkal vettük fel a versenyt! Ebben a korosztályban 16 csapat indult. Négy csoportba sorolva a csapatokat. A mi csoportunk így nézett ki: Ménfőcsanak, BVSC, Szent Pál Akadémia, Lábatlan
A csoportmérkőzéseket jól kezdtük, szinte minden mérkőzésen mi szereztük az első gólt, ám a végén mindig hiba csúszott a gépezetbe. Az egyéni hibáinkat az ellenfél kihasználta, és a meccs hajrájában mindig kiegyenlített!
Csoportmérkőzések:
Lábatlan-Ménfőcsanak 2:2
Szent Pál Akadémia-Lábatlan 1:1
BVSC-Lábatlan 1:1
Három ponttal a csoport 3. helyét szereztük meg! A csapatok 1.-2. helyezettjei a felsőházban folytatták, míg a 3.-4. helyezettek az alsóházban.
Tehát az alsóházban folytattuk a küzdelmeket. Első ellenfelünk a Vác. Nagy küzdelemben nyertünk 1:0-ra. A csapaton már láttam a fáradtság jeleit, de rendkívül elszántak voltak.
Következő ellenfelünk a Tatabánya lett. Simán nyertünk 2:0-ra! Észre sem vettük, hogy a következő mérkőzés már az alsóház döntője! Mindenki összeszedte minden erejét és összecsaptunk a Győrújfalu csapatával. Mi vezettünk 1:0-ra támadtunk, de nem tudtunk újabb gólt szerezni. A mérkőzés végére csapatunk már nem tudott koncentrálni a fáradtságtól, és kaptunk egy buta gólt. Az ellenfél kiegyenlített! A találkozón több gól már nem született. Következtek a büntetőrúgások. Ettől nagyon féltem, mert eddig büntetőkkel mindig kikaptunk. De azon a napon verhetetlenek voltunk! Hiszen 2-ből 2-őt berúgtunk, az ellenfél pedig 2-ből egyet sem. Így a 3. büntetőt már nem kellett elvégezni! Megszereztük az 1. helyet! Nagyon büszke vagyok a csapatra! Nagyon nehéz volt úgy a pályára lépni, hogy az ellenfelek sort cserélnek, én viszont csak egy játékost tudtam cserélni! Gyerekek azon a napon kitartásból, küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak! A díjkiosztó után bementem az öltözőbe ahol a kupát emelgették, az aranyérmüket büszkén nézegették, és közben a Lábatlani indulót énekelték! Ezt nézegetve rájöttem, hogy valójában miért is érdemes ezt csinálni…
Gindl Géza

[ 2011.09.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-