nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák kárpótlása.... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák kárpótlása....

A Magyarok Világszövetsége és a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Szövetsége tájékoztatja az érdekelteket, hogy a 2006. évi XLVII. törvény alapján az életvesztésért és munkaszolgálatért igényelhető kárpótlási kérelem benyújtási határideje 2006. július 31. Bővebb tájékoztatás, illetve adatlap a Polgármesteri Hivatalban igényelhető.


[ 2006.06.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek