nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Halálos baleset oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Halálos baleset
Halálos baleset történt a 10-es főúton Neszmély és Süttő között, a szerencsétlenségben egy férfi életét vesztette

Ismét halálos baleset történt megyénkben

Halálos baleset történt a 10-es főúton Neszmély és Süttő között, a szerencsétlenségben egy férfi életét vesztette, a helyszínéről két gyereket is kórházba szállítottak. A 32 éves táti férfi a Komáromban szombaton megrendezett amerikai autós találkozóról tartott hazafele. A szlovák rendszámú, amerikai gyártmányú autójával Neszmély és Süttő között kezdett előzni egy három autóból álló konvojt.

Az előző sofőr manőver közben vette észre a szemből érkező autót, megpróbált visszasorolni, ez azonban nem sikerült, az autó megcsúszott, majd egy fának csapódott. A balesetben az autót vezető férfi életét vesztette, a kocsiban utazó kilenc éves kislányt és tíz éves fiút kórházba szállították.

A hátul ülő lánynak az elsődleges információk szerint nem esett komoly baja, az anyósülésen utazó fiúnak azonban szilánkosra tört a lába, őt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a kocsiból.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.08.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek