nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Halálos baleset-Film oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Halálos baleset-Film
2007-ben 1230 ember vesztette életét közúti balesetben, a zéró tolerancia következtében a tendencia megváltozott.

2007-ben több mint 1230 ember vesztette életét és 29 ezer ember sérült meg Magyarországon közúti balesetben. Míg az EU-ban egyre kevesebben halnak meg a közutakon, addig Magyarországon 2007-ig folyamatosan nőtt a közúti balesetekben elhunytak száma. A 2007. évi csökkenés még mindig jóval elmarad az EU tagállamok számára kitűzött céloktól. Eközben 100 ezer gyorshajtás miatti feljelentésnek nem lehet érvényt szerezni a jelenlegi szabályozási keretek között.


A közlekedésben meghirdetett zéró toleranciának, és az új szabályokat fegyelmezettebben betartó autósoknak köszönhetően a tavalyi hasonló időszakhoz képest 2008 első két hónapjában ötvennyolccal kevesebb ember vesztette életét közútjainkon, 9,4 %-kal kevesebb személysérüléses baleset történt, mint az előző év azonos időszakában. A halálos kimenetelű balesetek száma 33,5 %-kal, az ittas állapotban okozott balesetek száma 39,2 %-kal csökkent.

Tovább...


[ 2008.09.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-