nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Halálos baleset Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Halálos baleset Lábatlanon
Halálos balesettel kezdődött az év első munkanapja térségünkben. Lábatlanon egy személyautó frontálisan ütközött egy kisteherautóval

A kocsi vezetőjének életét pedig már nem tudták megmenteni. Az 51 éves szlovák férfi eddig ismeretlen okokból tért át a szembe jövő sávba.

Munkából tartott hazafelé az 51 éves szlovák állampolgár: Nyergesújfaluról indult és Komárom felé tartott, amikor eddig ismeretlen okokból áttért a szembe jövő sávba és frontálisan ütközött egy Volkswagen Transporterrel.

A balesetet mentősök is látták, akik a Daewoo Tico mögött haladtak. Azonnali segítségükkel sem sikerült megmenteni a férfi életét, aki a kórházba szállítás közben elhunyt. A kisteherautó sofőrjének szerencséje volt, nem sérült meg az ütközés során.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2010.01.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek