nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Hamis pénz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hamis pénz
Három helyszínen találtak hamis pénzt megyénkben, Dorog környékén. Dágon és Sárisápon ugyanazzal a sorszámú ötezressel fizettek

Hamis pénzt találtak megyénkben

Három helyszínen találtak hamis pénzt megyénkben, Dorog környékén. Dágon és Sárisápon ugyanazzal a sorszámú ötezressel fizettek egy kocsmában. A bankók nagyon rossz minőségű hamisítványok voltak, a pénzek anyaga, színe nem is emlékeztetett az eredetire, vízjel sem volt rajtuk. Leányváron pedig hamis tízezressel fizettek. Ez a bankjegy szinte megegyezett az eredetivel, azonban a vízjel rossz fényviszonyok között is látható volt, holott azt csak a fény felé tartva lehetne megfigyelni.

Az 5.000 forintos bankón minden hibás volt. Maga a papír minősége is rossz volt, első tapintásra ki lehetett volna szűrni, hogy másolt pénzről van szó. A papír színezete és a fémszál is eltért az eredetitől, vízjel pedig egyáltalán nem volt rajta. Szombaton szintén hamis 5.000 forintossal fizetettek egy sárisápi sörözőben. A bankjegy sorszáma megegyezett azzal, amivel dágon csapták be a pultost.

Egy hamis 10.000 forintos is előkerült a hétvégén. Az 5.000-től eltérően ez már jobb minőséget képviselt, szinte megegyezett az eredetivel. Egy baj volt vele: a vízjelet rossz fényviszonyok között is látni lehetett, holott azt csak a fény felé tartva lehetne megfigyelni. A pénzt két férfi használta fel egy lányvári sörözőben.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.02.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-