nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Harmadáron vihetik a Piszke Papírt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Harmadáron vihetik a Piszke Papírt
Lábatlan | A felszámoló immár hetedik alkalommal írt ki pályázatot a Piszkei Papírgyár vagyonának eladására.

Az Áfi Felszámoló és Vagyonkezelõ Zrt. abban bízik, hogy miután tovább csökkentették az irányárat, felkeltik a befektetők érdeklődését. A másfél éve felszámolás alatt álló papírgyár egyben történő értékesítésére először 2009. végén írtak ki pályázatot.

A csekély érdeklődés miatt időközben megváltoztatták a feltételeket, immár részenként is lehet ajánlatot tenni a papírgyárra, üzemrészekre, védjegyekre, márkanevekre, valamint csökkentették az irányárakat is.

A kezdetben 5,2 milliárd forintos pályázati ár fokozatosan mérséklődött, a most kiírt pályázaton az összes irányár nettó 1,7 milliárd forint.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2011.02.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-