nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / HASZNÁLT SÜTŐOLAJ GYŰJTÉS oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
HASZNÁLT SÜTŐOLAJ GYŰJTÉS

A használt sütőolaj és sütőzsiradék veszélyes hulladéknak számít. A többszöri sütés során az emberre ártalmas, rákkeltő anyagok szaporodnak fel benne, ezért ugyanazt az olajat legfeljebb háromszor használjuk fel. Az elhasznált olajat nem szabad a lefolyóba vagy a WC-be önteni, mert károsítja a vízi élőlényeket és az élőhelyeket.

Településünkön megteremtettük a használt sütőzsír, sütőolaj elkülönített gyűjtésének lehetőségét. A háztartásokban keletkező használt sütőolaj térítésmentesen leadható a Hullám Vendéglőben (Lábatlan, Rákóczi út) hétfői napokon 8-18 óráig. A külön kihelyezett olajgyűjtő hordót rendszeresen elszállítják, az olajat pedig újrahasznosítják: a gitt egyik összetevőjét, illetve állati takarmányok adalékanyagát készítik belőle, az építőiparban pedig az aszfaltba keverik.

[ 2005.08.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek