nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Hatalmas siker a Kistérségi Sportgála oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hatalmas siker a Kistérségi Sportgála
Khéner László megyei igazgató illetve Varga Ferenc Csaba a sportgála örökös házigazdája nyitotta meg a nívós sporteseményt.

Nívós nemzetközi utánpótlás labdarúgó-torna osztrák, szlovák és neves magyar élcsapatokkal, gálamérkőzés és sok-sok meglepetés sztárvendég
Idén ötödik alkalommal rendezték meg a kistérségi sportgálát Esztergomban

Az Esztergomi Kistérség 2012. április 1-jén vasárnap ismét megrendezte a már hagyományosnak számító kistérségi sportgálát Esztergomban a Dobó Katalin Gimnázium tornacsarnokában. Az idei, immár ÖTÖDIK alkalommal megrendezett gála fő attrakciója az a nemzetközi utánpótlás labdarúgótorna volt, amelyen idén már több szlovák (Párkány, Galánta) és osztrák (Rechnitz) csapat is részt vett, de a csapatok között volt a tavalyi címvédő Fc Esztergom, és a múlt évi ezüstérmes Lábatlan csapata is. A szervezők büszkék rá, hogy az idei évben a csapatok között köszönthették még a Győri Etot, a Tatai Kistérséget, a Vácot, és Nyergesújfalu csapatát is. Az évek során Komárom-Esztergom megye sportéletének meghatározó eseményévé váló sportgálát a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat képviseletében dr. Balogh Zoltán bizottsági elnök, az MLSZ képviseletében Khéner László megyei igazgató illetve Varga Ferenc Csaba a sportgála örökös házigazdája nyitotta meg. A nívós sportesemény 8.00 órakor kezdődött és 17.00 óráig tartott. A szervezők a korábbi évek hagyományainak megfelelően a torna közben idén is több kiegészítő programmal kedveskedtek a kilátogató szépszámú közönségnek. 14.00 órakor fellépett az esztergomi Carmen Táncegyesület és a Csillag születik döntőse MC DC, 14.30 órakor pedig megmérkőzött egymással a Tóth Zoltán Bajót Község polgármestere vezette Esztergomi Kistérségi Közéleti válogatott és a Leonidasz Se.

A vendégek csapatában pályára lépett VV Leonidasz mellett VV Cristofel, VV Shadi és VV Jerzy is, akiknek a neve ismerősen csenghet a média világából. A sportgála díszvendége Buzánszky Jenő, az aranycsapat egykori legendás játékosa volt, aki a gálamérkőzés kezdőrúgását végezte el. A sportgála háziasszonya idén is Marenec Fruzsina volt. Az interaktív játszóházról a tavalyi évhez hasonlóan most is a lábatlani Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat lelkes szakembergárdája gondoskodott. Az 5. kistérségi sportgálát végül a Győri Eto szerezte meg, a 2. a Vác, míg a 3. a Nyergesújfalu csapata lett. Lábatlan csapata az előkelő 4. helyen végzett. A gála legjobb mezőnyjátékosa a váci Burzi Alex, a legjobb kapus a Nyergesújfalu csapatából Schmidt Balázs, a gólkirály pedig a Győri Eto csapatából Valter Patrik lett. A gálamérkőzést hatalmas csatában az esztergomi közéleti válogatott szerezte meg, amely 3-1 re győzte le kiváló játékerőt képviselő ellenfelét. A kistérségi csapat góljait Bebiák Andor, Budavári László és Millei Tamás szerezték. A sportgálára kilátogató mintegy 300 néző kiváló visszaigazolása annak, hogy a rendezvénynek továbbra is van létjogosultsága ezért a szervezők már most jelezték, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nagysikerű eseményt a következő években is megrendezhessék.


[ 2012.04.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-