nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Határátkelési pont Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Határátkelési pont Lábatlanon

2006. május 10-én a Belügyminisztériumban kerül sor a Magyar Köztársaság és a Szlovák Köztársaság Kormánya között az államhatáron átvezető turistaútvonalakon turisztikai céllal történő államhatár-átlépésről szóló megállapodás ünnepélyes aláírására. A megállapodás 45 ponton, így Lábatlanon is lehetővé teszi, hogy kerékpárral, gyalogosan, vagy vízi járművel az államhatár turisztikai céllal történő átlépését, egyben lehetőséget ad a határ mellett található természeti értékek, turisztikai látványosságok, sportrendezvények megtekintésére. A rendezvényen Török István polgármester is részt vesz. A határátlépési pontok személyi igazolvánnyal, vagy útlevéllel 24 órán keresztül igénybe vehetők.


[ 2006.05.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek