nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Hédai Melánia az ifjúsági válogatott EB felkészítő táborában! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hédai Melánia az ifjúsági válogatott EB felkészítő táborában!

A tehetséges lábatlani judokát meghívták az ifjúsági válogatottakat az Európa Bajnokságra felkészítő edzőtáborba. A résztvevők közül ő a legfiatalabb. Az edzők véleménye szerint, ő az és öt serdülő társa, aki megfelelő partnert ad az ifjúságiaknak, akik 34-en vannak a táborban. Az edzők véleménye szerint a serdülő korcsoport krémjét hívták meg. Bízunk benne, hogy jövőre Meláninak viszik az edzőpartnereket.


[ 2007.07.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek