nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Hédai Melánia négyszeres magyar bajnok! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hédai Melánia négyszeres magyar bajnok!
A Lábatlani Egyetértés judokája ez évi jó szereplését megkoronázva, meggyőző fölénnyel lett az 57 kg idei bajnoka.

Hédai Melánia, immár négyszeres magyar bajnok!
Ezen a hétvégén az UTE csarnokában rendezték meg a serdülők Magyar Bajnokságát. A Lábatlani Egyetértés judokája ez évi jó szereplését megkoronázva, meggyőző fölénnyel lett az 57 kg idei bajnoka.
Négy mérkőzése volt, mindet ipponnal fejezte be, a döntőig a három mérkőzésből mindössze 1 percet volt a tatamin. A döntő nagy küzdelmet
hozott, félidőben intették Melánit, de ez után jól küzdve, 2 másodperccel a mérkőzés vége előtt, karfeszítéssel győzött. Így szakosztályunk első négyszeres bajnoka.

Hírek még a szakosztály tájékáról:
Nagy büszkeséggel kell szólnunk az immár KSI színeiben versenyző Batizi Sándorról. Sanyi 6 évesen nálunk kezdte a sportággal való ismerkedést. Háromszoros Magyar Bajnokként, és a Magyar Köztársaság "Jó Tanuló, Jó Sportolója"-ként került más klubba.
Tehetségét ott is megmutatta, 2006-ban EORV-t nyert, és indult a Miskolcon rendezett ifi EB-n.
Ebben az évben junior OB-n második helyezett lett. És ami még szebb a felnőtt OB-n 60 kg-ban szintén második lett.
És amire nem is gondoltunk, novemberben a Törökországi Isztambulban rendezendő kurázs VB-n 60 kg-ban a juniorok között ő képviseli hazánkat.

Fizel József edző
III. dan


[ 2008.10.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-