nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Helyreállt a vonatközlekedés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Helyreállt a vonatközlekedés
Helyreállt a vonatközlekedés az Esztergom-Komárom vasútvonalon

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2003. november 10-től, az Esztergom – Komárom vasútvonalon helyreállt a vonatközlekedés. A járművek biztonságos üzemeltetése érdekében a Bz típusú vonatok felújítása megtörtént. Lehetőségeink szűkössége miatt a reggeli első és az esti utolsó vonatpárt ideiglenesen még buszok helyettesítik majd, de törekszünk arra, hogy ezek helyett is mihamarabb vonatok szállítsák utasainkat. Köszönjük idáig tanúsított megértésüket, türelmüket. Bízunk abban, hogy a vonatok visszaállításával a térség településeinek megközelíthetőségén sikerül javítanunk. MÁV RT

[ 2003.11.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek