nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Helytörténeti Kerekasztal Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Helytörténeti Kerekasztal Lábatlanon

2005. június 3-án a Gerenday Közösségi Ház tanácstermében Nádasiné Balatoni Anna és Betákné Lampérth Gabriella szervező munkája nyomán megrendezésre került az első "Helytörténeti Kerekasztal".
A konferencia keretében a kistérség helytörténeti kutatói megismerték egymás aktuális munkáit, megosztották egymással módszertani ötleteiket és tapasztalataikat. A Bajna, Dad, Lábatlan, Nyergesújfalu, Tát és Süttő településekről érkezett 13 résztvevő megállapodott a további együttműködés rendjében is: kéthavonta más-más községben, városban tartják összejöveteleiket.
A Helytörténeti Kerekasztal létrehozásának célja, hogy a fél évszázados honismereti mozgalom megőrizze fontosságát a kistérség településeinek történetében.
A megbeszélés során számos új ötlet, elképzelés merült fel, valamint a kutatók megtekintették egymás, eddig még nem publikált műveit is. A színvonalas rendezvényt Nádasiné Balatoni Anna vezette.

A következő találkozóra a tervek szerint augusztus 26-án kerül sor.


[ 2005.06.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-