nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Helytörténeti kerekasztal Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Helytörténeti kerekasztal Lábatlanon

A Helytörténeti Kerekasztal VII. vándorgyűlése Lábatlanon, 2006. szeptember 1-jén

Ez alkalommal a lábatlani Gerenday Közösségi Ház tanácstermében tartották összejövetelüket a kistérség helytörténeti kutatói. Az összejövetelen részt vett Török István polgármester is, aki beszámolt a város jelenlegi helyzetéről, ismertette a település fejlődésével kapcsolatos terveket, és további támogatásáról biztosította a kutatókat. A három hónapos nyári szünet után a beszélgetésekből kiderült, hogy a "szünet" alatt sem tétlenkedett senki. Legtöbbjüktől az iskolások és főiskolások készülő helytörténeti kutatómunkához kértek segítséget, valamint az egyre népszerűbb családfakutatáshoz, az ország távolabbi településeiről, de még külföldről is. Szeptemberben, októberben Ácson ( Gerecsei Zsolt) , Táton (Horváth István) és november elején ismét Lábatlanon ( Nádasiné Balatoni Anna) találkoznak a csoport tagjai.

[ 2006.11.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek