nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Helytörténeti séta a Forestben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Helytörténeti séta a Forestben
2009. május 15-én a környék helytörténeti kutatói FOREST-Papír Kft. helyi üzemébe látogattak el, ahol Deák Csaba a cég egyik alapító tagja ismertette az üzem történetét.

A Helytörténeti kerekasztal 25. vándorgyűlése

2009. május 15-én a környék helytörténeti kutatói FOREST-Papír Kft. helyi üzemébe látogattak el, ahol Deák Csaba a cég egyik alapító tagja ismertette az üzem történetét. (A gyártási folyamatról ez esetben csak elméleti ismerteket kaptak a kutatók.)
A jelenlévők örömmel tapasztalták, hogy a mai válságos időben - mind a dolgozók, mind a cég vezetői részéről - megnyugtató eredményekről szóló beszámolót halhattak.
Természetesen az 1994-es alapítás óta sok-sok akadállyal kellett megbirkóznia a cég vezetőinek, míg igyekezetüknek és a dolgozók kitartó munkájának, valamint a jó munkahelyi légkörnek köszönhetően mára már elmondhatják, hogy a 16 országba exportáló cég nyereséges.
A Forest minőségi termékeivel találkozhatunk a boltok polcain (egészségügyi papírok, szalvéták, kéztörlők, papír zsebkendők, stb.).
Megtudtuk, hogy a siker és a piacon maradás egyik feltétele az árukínálat folyamatos bővítése és a minőség megőrzése, illetve javítása.
Kevés munkahelyről mondható el, hogy figyelnek a dolgozók egészségmegőrzésére, erről a jól felszerelt edzőterem és egy gyógymasszőr gondoskodik.

Az üzemlátogatást követően a program a Gerenday Közösségi Ház termében kötetlen beszélgetéssel folytatódott.


[ 2009.06.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-