nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Hétvégi rongálók, tolvajok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Hétvégi rongálók, tolvajok
Az elmúlt hétvégén nemcsak az időjárás okozott problémákat, hanem néhány, magát erősnek érző ember károsította meg a lakosságot.

Sajnálatos módon az elmúlt hétvégén nemcsak az időjárás okozott problémákat, hanem néhány, magát erősnek érző ember károsította meg a lakosságot.
Az Egészségház elől 2 db, míg a Zrínyi ltp-i, illetve a cementgyári buszmegállóknál 1-1 db köztéri kuka tűnt el. Ezek pótlása 200.000 Ft-ba kerül.
A Rákóczi út 154-156. sz. társasház előtt, a CBA parkolójában valaki elvágott egy már szépen fejlődő gömbjuhar fát, melyet a vihar aztán végképp kettétört. Az anyagi kár, ebben az esetben is jelentős.
Mindkét esetben azon vagyunk, hogy az elkövető személyére fény derüljön és az okozott kárt megtérítse. Ezért felkérünk mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik vagy a fa rongálása, vagy a szemetesek eltulajdonításával kapcsolatosan, akkor érezze szükségét annak, hogy részünkre bejelenti.

Telefonszámunk: 33/ 517-500 (2. sz. mellék)


[ 2009.07.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek