nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Hétvégi verseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hétvégi verseny
Senior világbajnokságra készül a lábatlani csapat egyik felkészítője, ifj. Fizel József, aki a szombati budapesti bajnokságon is indult.

Judo szakosztályunk az elmúlt hétvégén fontos eseményeken vett részt

Szombaton, november 21-én Újpesten II. osztályú országos bajnokságon vettünk részt. 60 kg ban, Vörös Balázs 3. helyezést ért el. Nehézsúlyban ifj. Fizel József sérülten vállalta a versenyzést, annak reményében, hogy a jövő évi Magyarországon rendezendő senior Világbajnokságra kezdjen felkészülni. A mezőny legidősebb tagjaként 5. lett.
Virág Attila 81 kg ban nagyon jól küzdött, sajnos fontos, jó helyezésért folytatott küzdelemben, kiugrott a válla, és nyert állásból kellett sérülés miatt vissza lépnie. Így a 7. helyen végzett.
Felkészítő edzők, ifj. Fizel József, id. Fizel József.
Vasárnap 22. én. szakosztályunk életében először, bírókat vizsgáztattunk. Id. Fizel József, országos bíró, 9 főt készített fel vizsgára. A vizsga Győrben egy meghívásos versenyen volt. A megyéből 7 fő tett sikeres vizsgát. Oroszlányból, Jánoki Zsolt, Tokodaltáróról, Petrik Gábor, Lábatlanról, Batizi Dániel, Vörös Balázs, Virág Attila. Nagy Márk, Kovács János. Budapestről volt még 2 fő. Mindenki III. osztályú minősítést szerzett. Gratulálok az új bíró kollégáknak, és sikeres bíráskodást kívánok nekik. 

Fizel József edző-bíró

III. dan


[ 2009.11.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-