nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Hiányzások - szigorítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hiányzások - szigorítás
A tizedik óra igazolatlan hiányzás után intézkedési tervet készítenek, hogy a szakemberek megszüntessék a gyerekeket veszélyeztető körülményeket.

Szigorodik a gyerekek igazolatlan hiányzására vonatkozó törvényi szabályozás

A tervek szerint már az első ilyen mulasztás után értesíteni kell majd a szülőket és figyelmeztetni őket a következményekre, a tízedik óra igazolatlan hiányzás után pedig intézkedési tervet kell készíteni, hogy a szakemberek megszüntethessék a gyerekeket veszélyeztető körülményeket. A tervezet szerint az iskolásokon kívül az ötödik évüket betöltött óvodások igazolatlan hiányzását is jelenteni kell.

A szabályozás alapján, az iskolai és óvodai mulasztások okait is fel kell majd deríteni tíz igazolatlan óra után, de a családi pótlékot csak azután függesztik fel, ha az intézkedések ellenére tovább nő a mulasztások száma - írja a lap. Az újság szerette volna megkérdezni, hogy az óvodakerülés esetében is felfüggeszthető-e a nevelési ellátás, de egyelőre nem kaptak választ a minisztériumtól.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.10.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-