nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Hintát állítottak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hintát állítottak
"Együtt a közösségért" - Hintát állítottak a Holcim önkéntesei a lábatlani Zengő Óvodában - 9 önkéntes 144 órányi közmunkáját ajánlotta fel
Kilenc önkéntes 144 órányi közmunkájával állítottak fel egy EU szabványnak megfelelő hintát a lábatlani Zengő Óvodában a Holcim Hungária Zrt. szervezésében. Az idén 100 esztendős Holcim csoport munkatársai a centenárium évében az „Együtt a közösségért” program keretében civil és non-profit szervezeteknél végeznek önkéntes munkát, így ennek köszönhetően bővítették az óvoda játszóterét.

A Holcim Hungária Zrt. mindig igyekezett jó kapcsolatot ápolni környezete intézményeivel és civil szervezeteivel, amelyet alátámaszt az idén meghirdetett ”Együtt a közösségért” önkéntes program is. Ennek keretében július 10-én és 11-én a svájci cég munkatársai a lábatlani Zengő Óvodában felállítottak egy olyan hintát, amely megfelel a szükséges előírásoknak

„A Holcim dolgozói számára természetes, hogy szükség esetén önkéntes munkával segítik Lábatlan fejlődését. Amikor kiderült, hogy a Zengő Óvodának szüksége lenne néhány munkás kézre a hinta felállításához, sok karbantartáson dolgozó kollégánk jelentkezett, hogy felajánlja segítségét. Azt hiszem ez is jól mutatja elkötelezettségünket a lakóhelyünk iránt. ” – mondta Markos Zoltán, a Holcim villamos-karbantartás vezetője, aki kiemelte az Ollé Gábor vezette O-Ker Kft. segítségét, aki gépekkel és betonnal támogatták az önkéntes munkát.

„Bár ez a hinta már tavaly óta a birtokunkban van, különféle okok miatt csak most nyílt lehetőség arra, hogy felállítsuk az óvoda udvarán. Az évek során már kiderült, hogy a Holcimra mindig lehet számítani. A cég dolgozói most is segítettek nekünk, amit köszönünk szépen.” – hangsúlyozta Ráczné Fülöp Erzsébet, a Zengő Óvoda vezetője.

„Munkatársaink 80 %-a már eddig is végzett önkéntes munkát, ám a centenárium alkalmából egy évnek megfelelő munkaórát ajánlottak fel a helyi közösségek javára. Meggyőződésem, hogy a jelenlegi változásokkal és kihívásokkal teli helyzetben fontosabb a társadalmi összefogás, mint valaha. A vállalásból az eddig megvalósított tizenegy programban már 920 órányi önkéntes munkát teljesítettünk, ebből eddig hat program hatszázhúsz órája jutott Lábatlan térségére.” – nyilatkozta Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója.

A Holcim Hungária Zrt. fenntartható építészetet népszerűsítő magyarországi kampányát nemrégiben Sabre Awards díjjal ismerték el, mely a világ egyik legrangosabb amerikai kommunikációs folyóirata, a The Holmes Report alapított.

Az idén 100 éves, 70 országban jelen lévő nagyvállalat 80 ezer embernek ad munkát világszerte.


A Holcim Hungária Zrt.
A Holcim Hungária Zrt. Magyarország egyik vezető cement- és betongyártó, valamint kavicskitermelő vállalata, melynek 2010-ben elért nettó árbevétele 22,199 milliárd forint (IFRS) volt. Magyarországon a Holcim 565 főt foglalkoztat (2010.12.31-i adat). A társaság társadalmi felelősségvállalás területén végzett kiemelkedő tevékenységét 2009-ben a CSR Hungary díjjal, 2010-ben a Figyelő TOP 200 Társadalmi Elkötelezettség díjjal ismerték el. A vállalat 2011-ben rangos, nemzetközi díjat, European Excellence Awards-ot kapott a fenntartható építészetért folytatott szemléletformáló munkájáért. További információért, kérjük, látogasson el a www.holcim.hu weboldalra.

[ 2012.07.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-