nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetés július 17-én oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetés július 17-én
Hirdetések 2011. július 17-én, Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - Heti események 2011.  július 18-július 31. között
Hirdetések 2011. július 17-én, Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban

- Bíztató volt a gyermekek vidám jelenléte, és dicséretes a felnőttek, ifisek buzgó szolgálata a keddi hittanos napon. A legközelebbi alkalom augusztus 2-án lesz, egy kirándulás alkalmával, melyre máris lehet jelentkezni.
- Kedden volt tárgyalás a süttői kálvária peres ügyében. Megköszönve a testvérek készségét jelzem, hogy a következő tárgyalás várhatóan szeptemberben lesz. Újból bíztatok mindenkit, hogy aki tud olyan dologról, mely érdemben a plébánia javára befolyásolja az ügyet, a következő hetekben jelezze nekem, hogy segíteni tudjon. Mindemellett imádkozzunk e szándékra is.
- Ma kezdődik a Jézus Szíve nővérek által szervezett gyermektábor, melyen – hosszú évek hagyománya alapján – e plébániákról is sokan vesznek részt. Imádkozzunk e tábor sikeréért is!

Tájékozódhatunk még a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló, a képtár és a naptár lehetőségeken keresztül:
http://szentlipot.blogspot.com/, illetve Plébániáink naptára: a http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest címen érhető el


Heti események 2011. július 18-július 31. között (pdf)


[ 2011.07.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-