nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2011. nov. 13. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2011. nov. 13.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. november 13. Évközi XXXIII. vasárnap

"Jól van, te hűséges, derék szolga. Mivel a kevésben hű voltál, sokat bízok rád: menj be urad örömébe! ''/ Mt 25,23/

- Osztozunk a Süttőn és Piszkén Szentgyónáshoz és Szentáldozáshoz először járuló Gyermekek örömében, és épülünk a József atya emlékét szeretettel őrző, emlékhelyét és örökségét ápoló testvérek buzgóságán Sárisápon!
- Szent Lipótra gondolva együtt örülünk a süttői testvérekkel, és e vasárnap sem feledkezünk el a templombúcsú adta lehetőségről.
- Hétfőn Süttőn a karitászos munkatársakat kisközösségi alkalomra, kedden Sárisápon és pénteken Piszkén hitünk titkaiban való elmélyülésre várom a testvéreket, hat órára.
- Vasárnap a Katolikus Szeretetszolgálat országos céljaira gyűjtünk. A Szeretetszolgálat tevékenységéről a www.karitasz.hu világhálós címen, valamint a templomban terjesztett, de az említett honlapról is letölthető 'Adásidő' c. negyedévi lapban olvashatunk.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2011.11.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-