nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2011. október 23. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2011. október 23.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2011. október 23. Évközi XXX. vasárnap

"Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez a legnagyobb, az első parancs. A második hasonló hozzá: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat.''/ Mt 22,37-39/

- Hazánkért, népünkért, jövőnkért imádkozzunk buzgón és állhatatosan, különösen a mai napon. Hasonló buzgósággal imádkozzunk a missziók ügyéért.
- A következő héten, szombaton a Hittanos-klub 9 órakor kezdődik Süttőn és Sárisápon, míg délután a CSADÉL-on (családi délután) örülhetünk egymásnak Süttőn, délután 3 órától.
- Jövő vasárnap együtt örülhetünk a süttői ministránsok ünnepélyes ígéretételén...
- Még a héten van alkalmunk Égi Édesanyánk közös köszöntésére, a kiírt rendnek megfelelően.
- A jövő évi naptárak megrendeléséhez kérjük, jövő vasárnapig iratkozzanak föl a hátul kitett papírra.
- A múltheti hirdetésnek megfelelően ma a missziók javára gyűjtünk. Tavaly e nemes célra a négy templomból mintegy 70,000 Ft-ot ( 12,000 – 30,000 – 30,000 ) továbbíthattunk a testvérek jóvoltából.
- Az idén nyolcvanéves Esztergomi Ferences Gimnázium javára hirdetett gyűjtés eredményét, 50,000 Ft-ot továbbítottuk az iskola felé.
- A nyár folyamán buzgón készülő gyermekek három hét múlva találkozhatnak az irgalmas Jézussal a Szentgyónásban és a Szentáldozásban. Szüleiket november 6-án, vasárnap délután négy órára szeretettel várom a Süttői plébániára, megbeszélésre.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón
a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot%40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2011.10.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-