nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2012. jan. 8. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2012. jan. 8.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012.január 8. Urunk megjelenése, Vízkereszt

"Asperges me, Domine, hyssopo, et mundabor: lavabis me, et super nivem dealbabor." /Zsolt 50,9/

A mai napon megáldott vízből vihetünk otthonainkba, hogy azt katolikus hittel, - de téves hiedelmek nélkül - használhassuk.
Ez a nap egyúttal a házszentelések kezdete is, melyet kérni a sekrestyében, személyesen lehet.
A héten felnőtthittanra várom a testvéreket a kiírásnak megfelelően.
Jövő vasárnap megkezdődik a keresztény egységhét. Imádkozzunk e fontos szándékra.
Ezután nem lesz külön alkalom reá, de továbbra is gyűjtjük az imaszándékokat, melyeket a sekrestyében leadva, vagy világhálón keresztül küldhetünk be. E szándékokra is imádkoznak a Nagy Szent Gergely imaszövetség tagjai, melyhez bátran csatlakozhatnak a testvérek, sőt gyerekek is. Eddig 24 testvér, illetve család csatlakozott e kezdeményezéshez. De a Szentolvasó Társulat tagjai, sőt, ezektől függetlenül, egyénileg is imádkozhatunk. E havi szándékainkat alább olvashatjuk.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

A Szentatya 2012. januári imaszándékai:
Általános imaszándék: A természeti katasztrófák áldozataiért
Hogy a természeti katasztrófák áldozatai életük újjáépítéséhez megkapják a szükséges lelki és anyagi támogatást.
Missziós imaszándék: Kiállás a béke mellett
Hogy a keresztények kiállása a béke mellett legyen Krisztus nevének tanubizonysága minden jóakaratú ember előtt.
Erdő Péter bíboros atya 2011. decemberi imaszándéka: Hogy a Szent Család pártfogó szeretete adjon bátorságot a fiataloknak a gyerekek vállalásához és szeretetben való neveléséhez.
Plébániai imaszándékok 2012. januárban: Lábatlanról érkezett: K.J.: 1. vizsgázó diákjainkért – 2. azért a lábatlani családért, akinek a tűzvész elpusztitotta az otthonát. – 3. egy balesetben elhunyt édesapáért és az árván maradt családjáért – 4. hogy képesek legyünk családunkban megteremteni a békét.
Pestszentlőrincről érkezett: B.B.: Hogy a családok a "családok évén" túl is összetartásban és békességben éljenek. – Vizsgázó egyetemistákért. – Hogy az új esztendőben tovább gyarapodjunk a hitben. Cs.É.:: Gyermekem testi lelki egészségéért, érettségijének sikeréért. – T. Család: Családunkon belüli békességért és szeretetért, családtagok testi-lelki egészségéért. – Egy gyermek hitbeli megtéréséért. – Egyik családtag munkakeresésének sikeréért, nagyszülőkért, házasságunkért. D.E.: Családtagjaim testi-lelki egészségéért. – Hogy mindenki megtalálja a hivatását és a párját. – Öcsém vizsgáiért, hogy az egyetemet jól teljesítse. – Hogy a munkámat jól és lelkesen végezzem.

Letölthető formátumban (pdf)

Heti események 2012. január (pdf)


[ 2012.01.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-