nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2012. január 21. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2012. január 21.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. január 21. Évközi III. vasárnap

"Gyertek, kövessetek, és emberek halászává teszlek benneteket." /Mk 1,17/

Ma délután ismét közös imádságra gyülekezünk, ezúttal lábatlani Szent István templomban, hogy 16 órától református testvéreinkkel együtt kérjük az egység ajándékát.
Huszonnyolcadikán, szombaton 16 órakor Sárisápon a Munkásotthonban, majd mához egy hétre 11,30-kor a Szent Imre templomban tehetjük ugyanezt.

A héten felnőtthittanra várom a testvéreket a kiírásnak megfelelően. Ezeken az alkalmakra nemcsak a közvetlen munkatársakat, képviselő testületi tagokat, hanem minden felnőtt testvérünket szeretettel várunk.

A Képviselő Testületek tagjait szeretettel várom a soron következő ülésünkre, melyre 29-én vasárnap 16 órakor Sárisápon, 30-án, hétfőn 18 órákor Süttőn, míg február 3-án, pénteken 18 órakor Piszkén, a plébánián kerül majd sor.

Továbbra is várjuk az imaszándékokat, melyeket a sekrestyében leadva, vagy világhálón keresztül küldhetünk be. E szándékokra is imádkoznak a Nagy Szent Gergely imaszövetség tagjai, melyhez bátran csatlakozhatnak a testvérek, sőt gyerekek is. Eddig 24 testvér, illetve család csatlakozott e kezdeményezéshez. De a Szentolvasó Társulat tagjai, sőt, ezektől függetlenül, egyénileg is imádkozhatunk.

Előre hirdetem, hogy február 4-én, szombaton Piszkén, míg 11-én Sárisápon szervezünk Plébániai farsangi alkalmat, melyre minden korosztályt szeretettel hívunk és várunk.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2012.01.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
cyberpress.sopron.hu