nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2012. január 28. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2012. január 28.
Hirdetések Süttő, Piszke, Lábatlan és Sárisáp templomaiban 2012. január 28. Évközi IV. vasárnap

"Ki ez? Tanítása egészen új, s akkora a hatalma, hogy még a tisztátalan lelkeknek is tud parancsolni, s azok engedelmeskednek is neki." /Mk 1,27/

A héten ünnepeljük Urunk templomban való bemutatását. Csütörtökön Piszkén 17, Sárisápon 19 órakor lesz Szentmise. Ezek keretében szenteljük meg a gyertyákat is, melyeket katolikus hittel használunk. A Szentmisére hozzuk magunkkal az otthoni imádságos célra szánt gyertyákat.
Sárisápon e nap a felsősök hittanórája elmarad, de minden hittanost várunk az esti Szentmisére, hiszen e napon különös szeretettel kell imádkoznunk a gyermekekért .

Első péntek következik. Lábatlanon 16.30-kor litániával, Sárisápon 17 órakor keresztúti áhítattal engesztelünk.

Ma délután a sárisápi, holnap a süttői, pénteken pedig a piszkei Képviselő Testületek tagjait várom szeretettel a meghívóban jelzett időben és helyen.

Továbbra is várjuk az imaszándékokat, melyeket a sekrestyében leadva, vagy világhálón keresztül küldhetünk be.

Szombaton, azaz február 4-én, Piszkén, míg jövő szombaton, azaz 11-én Sárisápon szervezünk Plébániai farsangi alkalmat, melyre minden korosztályt szeretettel hívunk és várunk.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár

(http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Heti események 2012. január 30 - 2012. február 12.


[ 2012.01.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-