nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2012. november 25. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2012. november 25.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2012. november 25. Évközi XXXIV., Krisztus Király vasárnapja

"Az én országom nem ebből a világból való." /Jn 18,36/

Ma a Katolikus Szeretetszolgálat céljaira gyűjtünk. Tavaly e célra mintegy 32,000 Ft-ot továbbíthattunk a három templomból a testvérek jóvoltából. A Szeretetszolgálat tevékenységéről a www.karitasz.hu világhálós címen, valamint a templomban terjesztett, de az említett honlapról is letölthető 'Adásidő' c. negyedévi lapban olvashatunk.

Nagy örömmel szemléljük az új ablakokat a Szent István templomban. Köszönet a lelkes férfiaknak a beépítésben, asszonyoknak a takarításban, és minden testvérünknek az anyagi háttér biztosításában hozott áldozatáért.

Hétfőn ismét találkozhatunk Süttőn, hogy 17 órától hitünkben növekedjünk és egymásnak örüljünk, vagyis Fehi-Bóra lesz. Szombaton, szorgos tanulás után a kis ifiseket várom Süttőre 16 órára, míg este 7 órától az ifjúsági alkalom csal mosolyt ajkunkra a piszkei plébánián.

A jövő évi megrendelt naptárak a szent dolgok előkészületi csarnokában (sekrestye) a Szentmise előtt és után – öt-öt perc szünetet tartva – átvehetők.


Események–2012 november 26–december 02-ig


Szentmisék, ha a munkahelyünk akadályozna...

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

[ 2012.11.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-