nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2013. január 13. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2013. január 13.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. január 13. - Urunk megkeresztelkedése, I. évközi vasárnap
"Te vagy az én szeretett Fiam, benned telik kedvem." /Lk 3,22/
Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a második világháborúban a szovjet Vörös Hadsereg támadása a Don-kanyarban, amelynek során szinte teljesen megsemmisült a 200 ezer fős 2. magyar hadsereg. Imádsággal emlékezünk meg a férfiakról, akik ezekben a hetekben idegen földön, borzalmas körülmények között estek fogságba, fagytak halálra, estek pusztító betegségek áldozatául, temettettek tömegsírokba.

Januárban szeretnénk megemlékezni elhunyt lelkipásztorainkról: Békés Antal illetve Stibál Károly atyáról. Az imádság mellett egy tablót és egy emlékasztalkát is készítenénk róluk az emlékezés teljességéért, ezért akinek van valamilyen emléke, fényképe róluk, és szívesen kölcsönzi őket, kérjük, hogy a szedecsbe hozza be.

Ma délután Piszkén Csadél-ra várjuk a testvéreket. Ez, a farsang jegyében eltöltendő délután mindkét plébánia minden korosztályának szóló alkalom, ezért a családokat, egyedülállókat, idősebbeket és a fiatalokat egyforma szeretettel várjuk délután fél 4 órától. Emlékezzünk, hogy február 13-án lesz Hamvazószerda. Igyekezzünk, hogy más farangi meghívásoknak is eddig az időpontig tudjunk eleget tenni. Az addig terjedő időt pedig keresztényi örömmel és józansággal töltsük el.

A héten Süttőn lesz Fehi-Bóra, pénteken délután 5 órától.

Ezúton hirdetem, hogy Piszkén január 19-én, szombaton este 7, míg Süttőn január 21-én, hétfőn este 6 órakor tartjuk a soron következő testületi ülést. Szeretettel hívom és várom a Képviselő-testületi Tagokat.

Mához egy hétre, vasárnap kezdődik a keresztények egységéért való imádság hete. Január 20-án, délután 4 órakor a lábatlani Szent István templomban tartunk Ige-istentiszteletet, majd a plébánián Szervend-en (szeretetvendégség) beszélgetünk Krisztus-hívő Testvéreinkkel.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2013.01.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-