nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2013. március 17. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2013. március 17.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2013. március 17. Nagyböjt V., „Fekete” vasárnap

"Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél!" /Jn 8,11/

Nagyböjt péntekjein keresztutat végzünk. Piszkén 16.30-tól, Lábatlanon 17.30-tól, Süttőn pedig 18 órától. Most pénteken Piszkén lesz gyóntatás a keresztút alatt.
Ma, a Péliföldszentkeresztre tervezett közös keresztút az időjárásra, útviszonyokra tekintettel elmarad.

Március 23-án, szombaton, délelőtt 9-re várjuk a testvéreket, hogy az imádság szent helyeit, vagyis a templomokat, templomkerteket és a kálváriákat ünneplőbe öltöztessük. Eszközöket, kesztyűt hozzunk magunkkal. Találkozó a templomoknál.
Ma Szentföldi keresztények és szent helyek javára gyűjtünk. E keresztények igen nehéz körülmények között próbálnak megmaradni kereszténynek és embernek. A keresztény világ összefogásának erejét is mutathatja e szép gesztus. – Tavaly e célra összesen 26,000 Ft-ot (13,000 - , 13,000) továbbíthattunk a két plébániáról. – Emellett ne feledkez¬ünk meg az adónk 2x1 százalékáról való rendelkezés lehetőségéről sem.

Az idei tartósélelmiszer-gyűjtésre hozott adományokat, mintegy másfél q-nyi élelmet 31 családnak osztották szét a karitász munkatársak. Urunk áldja a jókedvű adakozókat!

Az előttünk álló események közül kiemelem, hogy pénteken 19 órától Fehi-Bóra lesz, melyet Piszkén a Szedecsben tartunk. Mához egy hétre Virágvasárnap Piszkén, a korábban jelzett időponttól eltérően fél 11 órakor kezdődik a Szentmise.

A Püspöki Kar buzdításának megfelelően kérjük a testvéreket, hogy a következő tanévben az általános iskola első, illetve ötödik osztályba lépő gyermekeik számára a katolikus hitoktatást kérjék. Jelentkezési lapokat nálam lehet kapni, és kérem, hogy azokat hozzám juttassák vissza a testvérek.

Mindkét plébánián készülünk a képviselő-testület újraválasztására. Ennek első lépése a jelöltek állítása. Ezt a hátul kitett lapok segítségével tehetjük meg a korábban ismertetett rend szerint. A jelölés ideje még egy hétig, Virágvasárnapig tart.
Heti miseszándékok: III. 19., Kedd, Piszke 8 óra: + Latorcai János, Neje: +Geiger Julianna és + Szüleik --- III. 24., vasárnap, Süttő, 8 óra: a Staudinger és a Holdampf Cs. +Tagjaiért

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2013.03.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-