nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2013. március 24. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Hirdetések 2013. március 24.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. március 24. 'Az Úr szenvedésének vasárnapja'
„Hozsanna Dávid fiának! Áldott, aki az Úr nevében jön" /Mt 21,9/

A nagyheti szertartások rendjét a túloldalon olvashatjuk. Ezen felül kiemelem, hogy Holnap Süttőn, szerdán Lábatlanon lesz Szentmise az Idősek Otthonában délelőtt 10 órakor. Heti miseszándékok: III. 25., hétfő, Süttő 17 óra: + Terézia nagyszülő, utána Fehi-Bóra a plébánián. Ne feledjük, hogy Nagypéntek szigorú böjti nap!

Köszönet a szent helyek takarításában a tegnapi helytállásáért!

A Szentföldi keresztények és szent helyek javára összesen 24,000 Ft-ot ( 10,000 - , 14,000) továbbíthattunk a két plébániáról. – Emellett ne feledkezzünk meg az adónk 2x1 százalékáról való rendelkezés lehetőségéről sem.

A Püspöki Kar buzdításának megfelelően kérjük a testvéreket, hogy a következő tanévben az általános iskola első, illetve ötödik osztályba lépő gyermekeik számára a katolikus hitoktatást kérjék. Jelentkezési lapokat nálam lehet kapni, és kérem, hogy azokat hozzám juttassák vissza a testvérek. A leendő elsősök szüleinek a beíratáskor kell jelezniük e szándékukat.

Mindkét plébánián készülünk a képviselő-testület újraválasztására való jelölés ideje máig tart.

Figyelmükbe ajánlom az 'Egy közülünk' nevet viselő kezdeményezést, melyhez a világháló mellett a hátul elhelyezett aláíró íven is csatlakozhatunk. A lényeg az emberi méltóság tisztelete azáltal, hogy Európai Uniós pénzekből ne finanszírozzanak embermagzatokon való kísérleteket. A hetekben napvilágot látott hírek szerint ilyen kísérleteket nemcsak egészségügyi, de kozmetikai, illetve élelmiszeripari kutatási céllal is végeznek. Bővebben a http://www.oneofus.eu/hu/ címen olvashatunk erről.

Hátul találjuk az 'Adásidő' c., a Katolikus Szeretetszolgálat híreit megíró lapot. Vigyük, olvassuk, terjesszük!

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

Szent Háromnap - 2013

A hirdetések letölthető formátumban


[ 2013.03.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-