nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2013. március 31. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2013. március 31.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2013. március 31. Urunk feltámadása - Húsvétvasárnap

„Eddig ugyanis nem értették az Írást, amely szerint föl kellett támadnia a halálból. '"/Jn 20,9/
Heti események 2013. április 1-28.

Régi keresztény köszöntéssel osszuk meg örömünket egymással: Feltámadt Krisztus! - Valóban feltámadt! Köszönet mindazoknak, akik munkájukkal, a liturgiákon való szolgálataikkal, vagy éppen részvételükkel segítették a közösséget Urunk húsvéti misztériumainak méltó megünneplésében. Reméljük, hogy jövőre még többeknek sikerül bekapcsolódniuk a Nagyhét liturgiájába.

A kispapok örömmel fogadták és fogyasztották a nekik készített süteményeket. Imáikba foglalják jótevőiket. Ne feledkezzünk meg az adónk 2x1 százalékáról való rendelkezés lehetőségéről sem.

A Püspöki Kar buzdításának megfelelően kérjük a testvéreket, hogy a következő tanévben az általános iskola első, illetve ötödik osztályba lépő gyermekeik számára a katolikus hitoktatást kérjék. Jelentkezési lapokat nálam lehet kapni, és kérem, hogy azokat hozzám juttassák vissza a testvérek. A leendő elsősök szüleinek a beíratáskor kell jelezniük e szándékukat. A Piszkei iskolába járó gyermekek szüleinek a héten szerdán, 16:30-tól lesz tájékoztató a Gerenday házban.

A képviselő-testületi választásra a jelöltek listája mától április 8-ig megtekinthető a Szedecsekben. E listán kell nyilatkozniuk a jelölteknek a szándékukról, illetve ennek alapján jelezhetjük az espereshez címzett, de plébánoson keresztül benyújtott levelünkkel, ha esetleges kifogásunk van valaki jelölése ellen.

Figyelmükbe ajánlom az 'Egy közülünk' nevet viselő kezdeményezést, melyhez a világháló mellett a hátul elhelyezett aláíró íven is csatlakozhatunk. A lényeg az emberi méltóság tisztelete azáltal, hogy Európai Uniós pénzekből ne finanszírozzanak embermagzatokon való kísérleteket. A hetekben napvilágot látott hírek szerint ilyen kísérleteket nemcsak egészségügyi, de kozmetikai, illetve élelmiszeripari kutatási céllal is végeznek. Bővebben a http://www.oneofus.eu/hu/ címen olvashatunk erről.

Hátul találjuk az Egyházmegyei újságot, illetve az 'Adásidő' c., a Katolikus Szeretetszolgálat híreit megíró lapból is találunk néhány példányt. Vigyük, olvassuk, terjesszük!
A következő hetek liturgikus rendjét a túloldalon olvashatjuk.

Az április havi imaszándékokat a héten gyűjtöm.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.

[ 2013.04.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-