nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2014. augusztus 3. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2014. augusztus 3.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2014. augusztus 03., Évközi XVIII. vasárnap

Mindnyájan ettek s jól is laktak. .”/Mt 14,20/ (képforrás: ocarm.org)

Nagy hálával gondolunk Mennyei Atyánkra, Aki sokféle ajándékával gazdagított az elmúlt héten a hittantáborban. Ugyancsak hálát adunk mindazokért, akik fáradtsággal, szeretettel, nyári szabadságukból időt áldozva törődtek a gyerekkel. Az ő helytállásuknak köszönhetően a résztvevők - a kevésbé alkalmas időjárás ellenére is - hasznosan tölthették az időt. A két nagymama, a két családanya és a négy családapa áldozatos gondoskodása, munkája példaértékű. Urunk áldása legyen a jutalmuk. Épületes volt azon fiatalok helytállása is, akik különböző témákból felkészülve osztották meg tudásukat. Ugyancsak köszönet az utazáshoz és az étkezésekhez adott segítségért. A készített és válogatott képeket a képtárban hamarosan nézegethetjük.

Szeretettel várjuk az Árpád-házi Szent Erzsébet Líceum 40 diákját és kísérőiket. Köszönjük az eddigi felajánlásokat. Anyagiakkal hátul, az erre a célra jelölt perselybe helyezett adománnyal támogathatjuk látogatásukat. Az iskoláról a www.szenterzsebet.ro világhálós címen olvashatunk bővebben. Az augusztus 21-24-ig tartó lá¬togatásuk tervezett programját a szórólapokon olvashatjuk.
A 32. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje, alkalmai

Süttő 04 Hétfő 18 óra Szentmise: + Zambó Alajos
Piszke 05 Kedd 8 óra Szentmise
Süttő 07 Csütörtök 8 óra Szentmise
Süttő 08 Péntek 15:30 Szentmise: + Engelbrecht Rezső ob.
Lábatlan 18 óra Szentmise: + Kerle Tiborné Anna évf.
Lábatlan 09 Szombat 18 óra Szentmise: + Melik Józsefné – Klára ob.
Süttő 10 Vasárnap 8 óra Szentmise: + Szülők és + Nagyszülők
Piszke 3/4 10 óra Szentmise

A gyóntatás rendje
Süttő Hétfőn 17 óra 40 perctől a Szentmiséig
Piszke Vasárnap, a Szentmise után
Lábatlan Pénteken, a Szentmise előtt

Heti emléknapok, amelyek imára indíthatnak
06. Szerda Urunk színeváltozása – a szemlélődő imádság terjedéséért
A nukleáris fegyverek betiltásáért folyó harc világnapja – a tudományos fejlődés a békét, és ne a háborúkat szolgálja

Magyar Katolikus Rádió: Örömhír mindenkinek! Hallgatható - Esztergom 92,5 MHz
Tájékozódhatunk még a szórólapokról, kihelyezett plakátokról, a világhálón pedig a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.,

Szentatya 2014. augusztusi imaszándékai:
Általános imaszándék: hogy a menekültek, akiket erőszak fenyeget és házaik elpusztulnak, nagylelkű fogadtatásra leljenek és jogaik védelmére.
Missziós imaszándék: hogy a keresztények Óceániában örömteli hirdetői legyenek hitüknek minden ember számára a régiójukban.

Erdő Péter bíboros atya 2014. augusztusi imaszándéka: Hazánkért és népünkért, hogy gyarapodjék igaz emberi értékekben, békében és szeretetben éljen.

Plébániai imaszándékok 2014. augusztus: – A világ békéjéért. – A plébánia peres ügyének az Evangélium szempontjából kedvező lezárásáért. – Hálából a hittanos táborért és a munkatársakért. – Hittanosokért. – Azért, hogy az új szomszéd plébános atya, és a környékre újonnan érkező plébános atya a mi közösségeink számára legalább olyan erőforrást jelentsenek – például a lelkivezetésben, gyóntatásban -, mint a fővárosba került Alajos atya, akit imáinkkal kísérünk új helyére.

A hónapra jelzett új szándékok:
Lábatlanról: Uné F.E.: Egy beteg testvérünk gyógyulásáért. – Gné.K.J.: Nehézségekkel küszködő családért. – Egyházközségért. – Magyarországért. – A háborútól sújtottakért. Pné.E.: Kérjük a Mennybe Fölvett Szent Szűz segítségét, közbenjárását mindenkor bizalommal kérjük Urunk akaratának olyan elfogadására, ahogyan azt Ő fogadta. – Kérjük az otthon és a kórházban kezelt betegek mihamarabbi felépülését, valamint családtagjaik türelmét a gyógyuláshoz. – Kérjük a közel-keleti háborúk mihamarabbi igazságos lezárását, a harcokban elhunytak nyugalmát, a sebesültek gyógyulását. – Az I. világháború kitörésének 100. évfordulóján a népeknek igazságos békét, hogy elkerüljük az újabb világégést.
Süttőről: - Békéért az egyre jobba forrongó világban. – A természeti katasztrófák megfékezéséért. – Gyermekeim boldogulásáért. – Hálából gyógyulásomért.

[ 2014.08.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-