nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2014. február 16. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2014. február 16.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2014. február 16. Évközi VI. vasárnap

„Ne gondoljátok, hogy megszüntetni jöttem a törvényt vagy a prófétákat. Nem megszüntetni jöttem, hanem teljessé tenni. ” /Mt 5,17/ (képforrás: ocarm.org )

Jövő vasárnap a Katolikus Iskolák javára gyűjtünk. Tavaly e célra 20,000, illetve 45,000 Ft-ot továbbítottunk.
Hitébresztő Esték címen Dr. Török Csaba esztergomi teológiai professzor tart katekézist a felnőtteknek és a fiataloknak Nyergesújfalun, a plébánián. A sorozat témája: Krisztus ajándékai a SZENTSÉGEK. Következő alkalom: most kedden, azaz február 18-án, 18 órakor.
Az adóbevallások határideje is közeledik. Az 1%-os adófelajánlásokkal sokat segíthetünk. A hátul található segédletből vigyünk jó szándékú ismerőseinknek is.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.,
A 8. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje


[ 2014.02.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-