nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2014. február 9. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2014. február 9.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2014. február 09. Évközi V. vasárnap - „Ti vagytok a világ világossága.” /Mt 5,14/

Köszönet a testvérek buzgóságáért, akik eljöttek a Szentségimádásra. Ugyancsak köszönet a karácsonyfák leszedésében, takarításban a három templomban serénykedők szolgálatáért.

Ma, a Szentmise után Balázs-áldást osztunk azoknak, akik hétfőn nem tudtak eljönni. Csoportosan vehetjük e szentelményt.

Hétfőn este 7 órakor Süttőn, pénteken este 7 órakor Piszkén várom Fehi-Bórá-ra a testvéreket. Kedden délután 5 órakor a süttői karitász tartja ülését.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.,

A 7. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje


[ 2014.02.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-