nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2014. január 19. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Hirdetések 2014. január 19.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2014. január 19. Évközi II. vasárnap

"Láttam és tanúskodom róla, hogy ő az Isten Fia.” /Jn 1,34/

Ma, 'Az elvándorlók és menekültek világnapján' külön is imádkozzunk azért, hogy minél kevesebb ember kényszerüljön hazáját elhagyni, akik pedig mégis menekülni kényszerülnek, befogadó országra találjanak, és ott az adott társadalom megbecsült tagjaivá legyenek.

Hétfőn Békés Antal atyáról Süttőn, pénteken Stibál Károly atyáról Lábatlanon emlékezünk meg az esti 6 órai Szentmisében.

A héten kezdődik a Krisztus-hívők egységéért való imahét. Mi is csatlakozzunk e nemes szándékhoz. Idén, a megszokottól eltérően nem most, hanem majd tavasszal fogunk közösen imádkozni a lábatlani Református Gyülekezettel.

A héten Piszkén lesz Fehi-Bóra, pénteken este 7 órától.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.,

A 4. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje


[ 2014.01.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-