nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések 2014. június 22. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések 2014. június 22.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2014. június 22, Évközi XII. vasárnap,Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepe, azaz Úrnapja

„Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, az bennem marad, én meg benne.” /Jn6,56/ (képforrás: ocarm.org )

A mai szép ünnep erősítse hitünket, hogy Urunk Jézus jelenléte nem esetleges és időleges, hanem mindennapjaink részese akar lenni. Viszonozzuk ezt a szeretetet a gyakori Szentmise, Szentséglátogatás, Szentségimádás és a felkészült, tiszta lélekkel való Szentáldozás által.
Külön imádkozzunk azokért a fiatalokért és gyermekekért, akik a közelmúltban voltak elsőáldozók, de eltávolodtak a Szentségi Jézustól.
Urunk áldása legyen mindazokon, akik templomainkat, oltárainkat feldíszítették, ahhoz hozzájárultak. Öröm, hogy a süttői templomban befejeződött a falkutatás, és az állványok elbontása után tucatnyian szorgoskodtak a templom takarításában.
Tartalmas, szép napot tölthetett az a 21 gyermek, akik eljöttek Süttőre, a hittanos napra. Minden segítő felnőttnek és fiatalnak köszönet! Legközelebb Piszkén találkozunk július 1-jén, kedden, ahol szokás szerint 8 órakor kezdünk és délután 4-kor köszönünk el egymástól.
Hétfőn délután 4 órakor Süttőn, az Idősek otthonában lesz szentmise. Hétfőn este Süttőn és Kedden reggel Piszkén elmarad a Szentmise.
Jövő vasárnap A Szentatya karitatív tevékenységére gyűjtjük a 'Péter-filléreket'. Tavaly mintegy 35,000 Ft-ot továbbíthattunk a három templomból a testvérek jóvoltából. A http://uj.katolikus.hu/cikk.php?h=1963 oldalon e gyűjtés történetéről bővebben is olvashatunk.
A zene világnapján imádkozunk, hogy ezáltal is közelebb kerüljenek egymáshoz a nemzetek, közös nevezőt találva a jó megvalósításához!
A 26. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje, alkalmai

Süttő 23 hétfő 16 óra Szentmise az Idősek Otthonában
(este a templomban nem lesz Szentmise)
Piszke 24 kedd ------- Nem lesz Szentmise!
Süttő 26 csütörtök 8 óra Szentmise
Lábatlan 27 péntek 18 óra Szentmise: + Kiss László
Lábatlan 28 szombat 18 óra Szentmise: + Talján Ilona és férje: + Pál;a Fazekas és a Laca Család + Tagjai
Süttő 29 vasárnap 8 óra Szentmise
Piszke 29 vasárnap 3/4 10 óra Szentmise

Gyóntatás rendje
Süttő Hétfőn 17 óra 40 perctől a Szentmiséig
Piszke Vasárnap, a Szentmise után
Lábatlan Pénteken 17 óra 35 perctől
 
Magyar Katolikus Rádió: Örömhír mindenkinek! Hallgatható - Esztergom 92,5 MHz
Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/) a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.


[ 2014.06.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-