nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Hirdetések augusztus 12. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Hirdetések augusztus 12.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban 2012. augusztus 12. Évközi XIX. vasárnap

"Én vagyok az élet kenyere.." /Jn 6,48/

Liturgiában, közösségi alkalmakban gazdag hetet kezdünk:

Hétfőn, 13-án Süttőn 19 órától nyári Fehi-Bóra az esti Szentmise után.

Kedden, 14-én Piszkén, szerdán, 15-én, Süttőn 18 órai kezdettel a Szűzanya mennybevételét ünnepeljük. Nagyboldogasszony parancsolt ünnep, azaz a munkanap mellett is Szentmisén veszünk részt, és lehetőség szerint pihenünk.

Csütörtökön, 16-án Süttőn reggel 8 órakor várjuk a gyerekeket a hittanos napra. Szokás szerint Szentmisével kezdünk, és délután 3 óráig tartjuk a foglalkozást

Pénteken elmarad a lábatlani esti Szentmise.

Szombaton, 18-án délelőtt 10 órai kezdettel ünnepeljük Szent Ilonát, a süttői kálvária kápolna védőszentjét. A kápolna előtt vehetünk részt Szentmisén, és nyerhetünk búcsút a szokott feltételek mellett.

Az augusztusra írt imaszándékokat a múlt heti hirdetésben olvashatjuk, melyből néhány példány még található a hirdetőasztalon.

Tájékozódhatunk még a kitett szórólapról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot)
és a naptár (http://www.google.com/calendar/embed?src=szentlipot 40gmail.com&ctz=Europe/Budapest) lehetőségeken keresztül.


[ 2012.08.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-